سفارش تبلیغ
صبا ویژن

یارَبَّ الحُسَینِ ، بِحَقِّ الحُسَینِ ، اشفِ صَدرَالحُسَینِ ، بظُهورِالحُجَّة

 تولد حضرت علی و روز مرد و پدر مبارک

یکسری حرفها و کار ها رو نمی فهمم شما که می فهمید بهم جواب بدین

1. من نمی فهمم اگر همه برنامه هایی که تو تلویزیون پخش میشه بیننده زیاد داره پس چرا تعداد بشقاب نذری هاپوزخند (همون ماهواره )چرا انقدرداره به تعدادش اضافه میشه؟

2. من نمی فهمم توی تلویزیون همه مجری ها اعتقاد های مذهبی خیلی زیادی دارن و خانم ها باحجاب کاملند پس چرامجری ها دارن سر از آن سوی مرزهای ایران درمیارن و خانم های بازیگر توی اینترنت عکس های یه جور دیگه دارند؟یعنی چی؟

3. من نمی فهمم اگر پسر ها و دخترها انقدر خوب و مومنن که میرن اعتکاف نماز می خونن روزه میگیرن با حجابن چشم هاشون درویشه پس چرا هر سال گشت ارشاد راه میفته؟یعنی چی؟

4. من نمی فهمم زمانی که رییس جمهور یا هر مقام بلند پایه نظام میرن به یه شهری کلی آدم میرن استقبال و همه هم این مقامات رو از جان خودشون بیشتر دوست دارند پس چرا تو اتوبوس تاکسی و  مهمونی های خانوادگی یه شکل دیگه حرف میزنن؟یعنی چی؟

5. من نمی فهمم اگه همه مردم ایران از آمریکا و غرب متنفرند پس چرا انقدر مهاجرت به خارج زیاد شده؟یعنی چی؟


6.من نمی فهمم تمام خانم های ایرانی وقتی تو تلویزیون ازشون راجع به حجاب می پرسن حجاب رو لازم می دونن پس چرا وقتی می خوان برن مثلا کشوری مثل دوبی وقتی هنوز تو هواپیما هستن حجاب لازم نالازم میشه؟

7.من نمی فهمم این همه چادر با اسامی مختلف چه جوری یک شبه تولید شد؟یعنی چی؟

8.من نمی فهمم چرا وقتی اسم نمایشگاه حجاب میاد تمام حجاب ها میشن وارداتی و ازکشور لبنان میان و مورد حمایت قرار میگیره ولی مد ها که از کشور های دیگه میاد دارای اشکاله . باید ایرانی اسلامی باشه حجاب لبنانی کجاش ایرانیه؟یعنی چی؟

9. من نمی فهمم چرا یه خانم خارجی وقتی میاد ایران باید به قوانین ما احترام بذاره و حجاب داشته باشه ولی یه خانم ایرانی در کشور دیگه باید حجابشو بر طبق شرع  رعایت کنه؟(خب در شرع خانم مسیحی و یهودی این حجاب نیومده)

من واقعا نمی فهمم

 

پی نوشت: 

 1.بین سوال 9 و 6 اختلاف است  این دو دوسوال راخواهشا با هم مخوطش نکنید اگر توضیح خواستید بعدا اضافه میکنم

2. بازم نمی دونم داشتم اما یه جورایی نمی شد گفت به دلایلی



برچسب‌ها: سیاسی
+ تاریخ دوشنبه 91/3/15ساعت 8:32 عصر نویسنده پارمیدا | نظر


سلام مدتیه که وبلاگم خیلی آروم شده قالبش ملایم آهنگش ملایم یه جورایی شده قرص خواب آور برای همین تصمیم گرفتم یه مطلب جنجالی بنویسمو همه رو به جون هم بندازم تو همین فکر را بودم که چشمم افتا به سمت چپ وبلاگم و اول نویسنده وبلاگمو دیدم که جاش خالیه الناز که خیلی سرش بو میداد و کلا با نوشته هاش وبلاگمو در انفجار می برد اما دست روزگار و پارسی بلوگ باعث شد مطالبش حذف شه و فقط یه عکس ازش به یادگار مونده دعا کنید زودتر درساش پاس شه و فارغ التحصیل شه البته بعضی از مطالب خودمم مورد لطف قرار گرفتو حذف شد بماند بعد رسیدم به لینکها  دوستانی که یکی یکی نت رو رها کردنو در وبلاگا رو تخته بعضی ها هم ای نفسی میکشن بعضی ها هم ماشا الله رفتن بالا بالا ها ولی تو اینا دوتا وبلاگ بود که یه جورایی مورد لطف فیلترینگ قرار گرفتند یکی ما زنده با آنیم که آرام نگیریم هرگز از  محمد آقا پسر خوبی بود مطالب جنجالی و به روزی هم می نوشت ولی خب به دلایلی وبلاگش بسته ش که حالا بماند دنمی دونم الان کجاست وبلاگ داره یانه ولی امیدوارم هر جا هست موفق باشه وبلاگ  بعدی زندان تن بود که اونم وبلاگی بود که به دلایلی که حالا بماند بسته شد ایم مدیر وبلاگ یادم نیست اونم نمی دونم الان کجاست و چه میکنه ؟ خدا نگهدار هر دوی این دوستان باشه  خیلی دوست دارم باز هم توی فضای نت ملاقاتشون کنم  یاران هر جا هستید سالم و سلامت باشید

این جمله تقدیم به این دو دوست و الناز عزیز یه روز خوب میاد.


+ تاریخ چهارشنبه 91/3/10ساعت 5:20 عصر نویسنده پارمیدا | نظر

داریم به کجا میریم با این شتاب؟ داریم با خودمون و جامعه خودمون چکار میکنیم؟ چرا فضای جامعه ما با تهمت و افترا داره پیوند می خوره؟چرا باید یه خواننده جز به خودش این اجازه رو بده که به مقدسات توهین کنه؟چرا چرا چرا؟؟؟ چرا این همه جسارت این رفتار ها از کجا منشا میگره ؟ چرا ذهن ها داره بیمار میشه چرا؟همه چیز رو به سخره میگیریم ؟ چرا باید تو وبلاگ ها و سایتامون فقط توهین ببینیم این همه افترا و تهمت برای چیه ؟ خدا چرا زودتر امام زمان نمیاد تا تو دهنی بزه به همه ظالمان و حکام ظالم؟خدا تا کی باید این صحنه ها رو دید و دم بر نیاورد چرا؟خدا آخر و عاقبت ما چی میشه؟

نظر ارسالی از حبیب :

پارمیداخانم سوال من اینه
این آقا توهین کرده خوب.این صورت مساله ای ساده وبرداشتی پیش پاافتادست.این یک انکاره.چرا ما که خودمون رو پیروولایت میدونیم چند تا مقاله وتحقیق خوب نمیزاریم وماهم فقط توهین می کنیم.تا جواب حامیان اصلی پشت پرده امثال وهابیون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

نظری که منو خیلی تحت تاثیر قرار داد تکه گمشده ای که طوری گمشده که گویی هیچ وقت پیدا نمیشه و من هیچ جوابی جز تاسف خوردن از بی جوابی ندارم


+ تاریخ جمعه 91/3/5ساعت 8:7 عصر نویسنده پارمیدا | نظر

هنگامی که فرانسوا میتران در سال 1981میلادی زمام امور فرانسه را بر عهده گرفت، از مصر تقاضا شد تا جسد مومیایی شده فرعون برای برخی آزمایش‌ها و تحقیقات به فرانسه منتقل شود.
هنگامی که هواپیمای حامل بزرگترین طاغوت تاریخ در فرانسه به زمین نشست، بسیاری از مسئولین کشور فرانسه و از جمله رئیس دولت و وزرایش در فرودگاه حاضر شده و از جسد طاغوت استقبال کردند.
پس از اتمام مراسم، جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستان‌شناس به همراه بهترین جراحان و کالبدشکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.
رئیس این گروه تحقیق و ترمیم جسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه بنام پروفسور موریس بوکای بود که برخلاف سایرین که قصد ترمیم جسد را داشتند او در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود.
تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب، نتایج نهایی ظاهر شد؛ بقایای نمکی که پس از ساعتها تحقیق بر جسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد، آن را مومیایی کرده‌اند. اما مسئله‌ی غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالم‌تر از سایر اجساد باقی مانده، درحالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است.
پروفسور موریس بوکای در حال آماده کردن گزارش نهایی در مورد کشف جدید (مرگ فرعون بوسیله غرق شدن در دریا و مومیایی جسد او بلافاصله پس از بیرون کشیدن از دریا) بود که یکی از حضار در گوشی به یادآور شد که برای انتشار نتیجه تحقیق عجله نکند، چرا که نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است.
ولی موریس بوکای بشدت این خبر را رد کرده و آن را بعید دانست. او بر این عقیده بود که رسیدن به چنین نتیجه ی بزرگی ممکن نیست مگر با پیشرفت علم و با استفاده از امکانات دقیق و پیشرفته کامپیوتری. در جواب او یکی از حضار بیان کرد که قرآنی که مسلمانان به آن ایمان دارند قصه غرق شدن فرعون و سالم ماندن جثه‌ی او بعد از مرگ را خبر داده است.
حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد و از خود سوال می‌کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال 1898میلادیکشفشده است، در حالی که قرآن مسلمانان قبل از 1400 سال پیدا شده است؟
چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟
موریس بوکای تمام شب به جسد مومیایی شده زل زده بود و در مورد سخن دوستش فکر می‌‌کرد که چگونه قرآن مسلمانان درمورد نجات جسد بعد از غرق سخن می‌گوید در حالی‌که کتاب مقدس آنها از غرق شدن فرعون در هنگام دنبال کردن موسی سخن میگوید اما از نجات جسد هیچ سخنی بمیان نمی‌آورد و با خود می‌گفت آیا امکان دارد این مومیایی همان فرعونی باشد که موسی را دنبال میکرد؟
و آیا ممکن است که حضرت محمد هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته است؟ او در همان شب تورات و انجیل را بررسی کرد اما هیچ ذکری از نجات جسد فرعون به میان نیاورده بودند.
پس از اتمام تحقیق و ترمیم جسد فرعون، آن را به مصر باز گرداندند ولی موریس بوکای خاطرش آرام نگرفت تا اینکه تصمیم گرفت به کشورهای اسلامی سفر کند تا از صحت خبر در مورد ذکر نجات جسد فرعون توسط قرآن اطمینان حاصل نماید.
یکی از مسلمانان قرآن را باز کرد و این آیه را برای او تلاوت نمود : {فَالْیَوْمَ نُنَجِّیکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آیَةً وَإِنَّ کَثِیراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آیَاتِنَا لَغَافِلُونَ} [یونس:92] ما امروز پیکرت را [از آب‏] نجات می‌دهیم تا عبرت آیندگان شوى، و همانا بسیارى از مردم از آیت‏هاى ما بى‏خبرند این آیه او را بسیار تحت تآثیر قرار داد و لرزه بر اندام او انداخت و با صدای بلند فریاد زد: “من به اسلام داخل شدم و به این قرآن ایمان آوردم.” موریس بوکای با تغییرات بسیاری در فکر و اندیشه و آیین به فرانسه بازگشت و دهها سال در مورد تطابق حقائق علمی کشف شده در عصر جدید با آیه های قرآن تحقیق کرد و حتی یک مورد از آیات قرآن را نیافت که با حقایق ثابت علمی تناقض داشته باشد.
و بر ایمان او به کلام الله جل جلاله افزوده شد (لا یأتیه الباطل من بین یدیه ولا من خلفه تنزیل من حکیم حمید).
حاصل تلاش سالها تحقیق این دانشمند فرانسوی کتاب “قرآن و تورات و انجیل و علم بررسی کتب مقدس در پرتو علوم جدید” بود.

این هم منابع این مطلب:
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Bucaille
http://www.islamic-invitation.com/book_details.php?bID=899&dn=1



برچسب‌ها: داستان
+ تاریخ جمعه 91/2/29ساعت 1:15 عصر نویسنده پارمیدا | نظر

چند روزپیش داشتم به کل آلبوم هایی که از حدود 10سال پیش تا حالا از خواننده هایی چون :محسن چاووشی،فرزاد فرزین ،محسن یگانه،مهدی مقدم،حامد هاکان، بنیامین ،فریدون و شادمهر عقیلی و غیره که خیلی زیادن و منم الان یادم نیست  فکر میکردم میبنم خیلی از این خواننده ها مجوز برای خوانندگی گرفتن مثل فرزاد فرزین و علی اصحابی و فرزاد فرزین و محسن چاووشی وتوی این چند سال تمام این خواننده های مجوز گرفته که نام بردم به جز محسن چاووشی بقیه خیلی تغییر کردن هم در نوع خواندن هم در نوع قیافه و پوشش ولی فقط محسن چاووشی هست که هنوز هم به همون سبک و سیاق قدیم خودش میخونه و اصلا جو مجوز گرفتن روش اثر نذاشته و تو عکس های کمی که ازش هست هنوز هم صاف وساده لباس می پوشه و یا خیلی کم و یا اصلا خودشو رسانه ای نکرده از این کارش خیلی خوشم اومده آهنگ هاشو خیلی دوست دارم یک جوررایی به دل آدم میشینه البته بی انصافی نکنم صدایی فریدون محشره و آدم با آهنگ هاش دقایقی از کل اتفاقات دور وبرش خارج میشه و هیچ وقت هم صداش کمنه نمیشه  .درصورتی که بقیه شدن پایه ثابت تلویزیون آمدن و پول گرفتن یک زمانی خیلی صدای فرزاد فرزین رو دوست داشتم اما حالا احساس میکنم دیگه اون قشنگی تو صداش نیست آهنگ های امسالش به نظر من اصلا به پای آهنگ های قدیمیش مثل آلبوم شراره نمی رسه

کلا میخوام یه نظر سنجی بذارم به نظر شما از بین خواننده هایی که نام بردم مثل:

علی اصحابی

بنیامین

محسن یگانه

فرزداد فرزین

فریدون

محسن چاووشی

مهدی مقدم

شادمهر

وغیره که خودتون بگید

کدام خوانند رو میپسندید یا به قول فیس بوکی ها برا کدوم لایکو میزنید؟

 



برچسب‌ها: دست نوشته
+ تاریخ پنج شنبه 91/2/21ساعت 10:3 صبح نویسنده پارمیدا | نظر